ماژول سیم 900 در دو مدل بفروش میرسه یکی با راه انداز و دیگری بدون راه انداز !
میشه بفرمایید فرقشون دقیقا چیه ؟ چون اختلاف قیمتیشون هم زیاده.
سلام
باید توجه بشود که وقتی میگوییم ماژول SIM900 منظور خود ماژول بدون هیچ برد دیگری میباشد. و باید ماژول مستقیم روی برد توسط خودمان لحیم شود(کار ساده ای هست).
زمانی که ماژول به صورت مونتاژ شده روی برد بفروش برسد حالت های زیر را دارد:
به عنوان نمونه بردهای ECA را بررسی میکنیم:
1- هدر برد SIM900 :
همانطور که در عکس کاملا مشخص هست یک ماژول به همراه آنتن، نگه دارنده سیم کارت، خازن های تغذیه و LED های نشانگر شبکه بر روی یک برد قرار گرفته اند و بیشتر پایه های ماژول SIM900 از طریق پین هدر قابل دسترسی هستند. این نوع بردها مناسب کسانی است که امکان مونتاژ ماژول را ندارند (به دلیل نوع بسته بندی ماژول). تغذیه مناسب برای این برد باید از طریق یک رگولاتور در برد پایه تامین شود. پورت سریال ماژول هم مستقیما به میکرو متصل میشود و برای استفاده با میکرو مناسب است.
2- برد کاربردی SIM900 :
همانطور که در عکس مشخص است همان هدر برد ماژول SIM900 روی یک برد پایه قرار گرفته است که در برد پایه تغذیه ماژول فراهم میشود و امکان برقراری ارتباط با ماژول از طریق پورت سریال کامپیوتر(منطق CMOS) نیز فراهم میباشد. این برد برای ارتباط با PLC و یا کامپیوتر مناسب میباشد و برای برقراری ارتباط با میکرو باید از MAX232 استفاده شود.
حالت دیگری که میباشد این است که هم میکرو و هم ماژول روی برد موجود باشد و در واقع قسمت های اصلی مورد نیاز روی برد قرار داشته باشند و امکان افزودن سایر مدارات نیز میسر باشد. مانند بردی که بنده در وبلاگ قرار داده ام:
شاکری
ممنون آقای شاکری
ما رو شرمنده کردید !
دشمنتون شرمنده
موفق باشید
سلام مجدد
جناب شاکری
یه سوال داشتم : خروجی آیسی max232 نات میشه.
میخواستم بدونم اگه بخوام اثر نات رو از بین ببرم حتما باید از یه نات مثل 7404 استفاده کنم یا میشه بدون استفاده از نات و بصورت سخت افزاری هم اینکارو انجام داد ؟
با سی مینویسم البته.
ممنون
سلام
دقیقا متوجه منظورتون نشدم- max232 مبدل ttl به cmos و بر عکس هستش و برای استفاده در پورت سریال میباشد. شما چه استفاده ای از آی سی کردید ؟
اگر دقت کنید،خروجی این آیسی نات هست.
اگر در پروتئوس مشاهده کنید به وضوح مشخصه !
بنده مشکل نمایش اشتباه اطلاعات دریافتی از سریال بر روی LCD رو داشتم که متوجه شدم خروجی نات هست و با یه نات 7404 در خروجی max232 نات رو خنثی کردم.
اما در مدارات عملی خبری از آیسی نات مثل 7404 نیست گویا.
میخواستم بدونم شما اطلاعاتی در اینباره دارید ؟
ممنون
ببینید مشکل نمایش اشتباه اطلاعات دریافتی از سریال بر روی LCD ربطی به نات بودن max232 نداره. مشکل از برنامه هست. باید برنامه درست بشه البته نه به این معنی که نات بودن max232 جبران بشه بلکه باید اطلاعات ارسالی و دریافتی دست بشوند.
سلام
آقا من دوباره مزاحمتون شدم
ببخشید
یه سوال ؟
اصولا جه زمانی از میکرو Xmega استفاده میکنیم ؟
میخوام بدونم مرز بین AVR و Xmega چیه ؟
چه زمانی AVR جوابگوی ما نخواهد بود و باید از میکرو 32 بیتی مثل Xmega استفاده کنیم ؟
ممنون
سلام
برای پروژه های دانشجویی avr مناسب هست. اما با توجه به قیمت مناسب xmega ترجیحا برای انجام کارهای حتی ساده صنعتی هم بهتره بریم سراغ xmega چون نسبت به avr صنعتی هستش.
ولی در کل برای کارهایی که نیاز به یه جور پردازش سیگنال دیجیتال داشته باشند نیاز به کلاک بالاتری دارند و باید بریم سراغ xmega یا در مواقعی که امکانات خاصی نیاز داشته باشیم که avr نداشته باشه مثل dac , تعداد تایمرهای زیاد , تعداد پورت سریال بیشتر, ...